Kristallterapi för balans och harmoni till kropp och själ.

Kristallterapi är en alternativbehandlingsmetod som fungerar på ett holistiskt vis. Den behandlar på djupet och hjälper kroppen att harmonisera, komma i balans och därmed ökar vårt välbefinnande i hela vårt jag. Kristallterapi är konsten om samordning av energifältet i kroppen, av energicentra och energivägar. Dessa är också kända som aura, chakra och meridianer.

Stenar och kristaller kommer från naturen och skapas av mineral under olika processer djupt under marken. På grund av deras sammansättning har de en läkande egenskap i resonans med energifältet i vår kropp. Dessa underbara skapelser blir på så vis utmärkta redskap för vår egen personliga växt och välmående både fysiskt, psykiskt och andligt, med förutsättning att vi tar dem på allvar och vill jobba på ett djupare mer uppriktigt och ödmjukt plan med vårt inre liv.

Stenar och kristaller som används i Kristallterapi har varit eftertraktade för deras terapeutiska egenskaper i alla tider, från egyptiska faraoner till moderna forskare.

Om du vill veta mer, kontakta oss.

En vy från behandlingsrum med stenar och kristaller. Bädden att ligga på med infravärme, jade och turmaliner.

Viktigt information: Kristallterapi är en andlig inspiration och ett mentalt och känslomässigt energistöd till den helande/ läkande processen inom alla områden. Den ersätter inte traditionell sjukvård.