Öppna dörrarna till okända verkligheter och ge dig ut på en andlig resa som kan förändra din syn på världen och dig själv.

Kristallterapi eller kristallhealing är konsten om samordning av energifältet i kroppen, av energicentra och energivägar. Dessa är också kända som aura, chakra och meridianer.

Kristaller kommer från naturen och skapas under olika långa och komplicerade processer i jorden. På grund av deras unika sammansättning har de en läkande egenskap i resonans med energifältet i vår kropp. De sägs förstärka, fokusera, dirigera, absorbera och sända olika nivåer av energi och främjar på så vis självläkning, healing på djup nivå.

Det gör dig mera ”vaken” det vill säga att ta till vara på all energi och använda den för att leva ett liv med större närvaro och tillit. Läka och komma djupare i kontakt, med ditt inre, själ, mening och syfte. Mer avspänd och i balans med dina känslor, ditt liv och med de situationer du befinner dig i. Du kan utforska själens djupaste riken och dimensioner. En resa bortom det synliga och öppna upp för nya nivåer av medvetande och upptäckt.

Det tar helt enkelt tid och du kan må dåligt i början men du kommer att känna skillnad. Med denna skillnad som uppstår blir du automatiskt mer närvarande, du kommer att börja minnas och utvecklas på alla plan både fysiskt, mentalt, psykiskt, andligt & själsligt. 

Hur går en behandling till?

I en behandling lyssnar vi främst på vår inre vägledning som sammanfattar det som pågår i nuet. Kristaller läggs i ett mönster vid chakran och runt kroppen. Viktigt att ligga helt stilla, blunda och slappna av, bli helt närvarande i sin egen stillhet. Desto djupare avslappning desto kraftfullare behandling.

Kristallterapi rum.

Viktig information: Kristallterapi är en andlig inspiration och ett mentalt och känslomässigt energistöd till den helande/ läkande processen inom alla områden. Den ersätter inte traditionell sjukvård.