Kristallterapi är en alternativbehandlingsmetod som fungerar på ett holistiskt vis. Den behandlar på djupet och hjälper kroppen att harmonisera, komma i balans och därmed ökar vårt välbefinnande i hela vårt jag. Kristallterapi är konsten om samordning av energifältet i kroppen, av energicentra och energivägar. Dessa är också kända som aura, chakra och meridianer.

Stenar och kristaller som används i Kristallterapi har länge varit eftertraktade för deras terapeutiska egenskap, mer känt från egyptiska faraoner till moderna forskare.

Det finns en lång tradition av att ge stenar och kristaller ett symboliskt värde för att låta det påverka undermedvetna och omedvetna strömningar i vårt inre. Detta förbundet med den kraft som allt levande besitter gör stenarna och kristaller till utmärkta redskap för vår egen personliga växt och välmående.

Läs mer om kristallterapi här

Inframadrass med jade -och turmalin stenar.

Viktigt information: Kristallterapi är en andlig inspiration och ett mentalt och känslomässigt energistöd till den helande/ läkande processen inom alla områden. Den ersätter inte traditionell sjukvård.

Läs mer om healing här

Läs mer om färger och dess påverkan på kropp och själ