Saya living föds ur ett djupt intresse av naturens inre skönheter, både till det synliga och dolda. En förundran och stor nyfikenhet till den kraft eller “livsenergi” som all natur och materia genomsyras avEn känsla av kreativ energi med magiska inslag, som väcker liv, inspirerar och ger riktning. Bakom förundran och nyfikenhet finns också en längtan. En längtan till sanningen som gör oss alla till ett, bortom gränser som öppnar upp till den djupa kärleken.

Saya är namnet som på japanska betyder “odraget svärd” och hänvisar till den japanska svärdsskidan. En bild som symboliskt förmedlar balans och harmoni.

När kreativiteten flödar skapas Saya smycken med mening och budskap. Med intuitiv inspiration används naturliga stenar och kristaller som verktyg för balans och harmoni. I resonans med och igenom allt som är energier, frekvenser och vibrationer i skönheten och kärlekens namn.

Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont. Den finner inte glädje i orätten men gläds med sanningen. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den. Kärleken upphör aldrig.

1 Kor 13:4-13