Saya living – live with Spirit!

Stilla sinnet, sök ljuset och förbli i kärleken.

Saya living föds ur ett djupt intresse av naturens inre skönheter, både till det synliga och dolda. En förundran och nyfikenhet till den ”magiska kraft” eller “livsenergi” som genomsyrar all natur, som är märkbar men som inte riktigt kan fångas. Ett andligt uppvaknade till att allt är ett. Förstå att vi alla hör ihop och låta livskraften föra oss till sanningen. Stilla sinnet, sök ljuset och förbli i kärleken som vi alla är en del av, om vi tillåter.

Namnet Saya är inspirerat från den japanska betydelsen och är översatt med “odraget svärd”. Symboliskt förmedlar namnet balans och harmoni eller helt enkelt fred, med bilden av ett svärd kvar i skidan. Vara fysiskt, psykiskt och andligt utrustad till ett liv i harmoni.


Min stora passion och andliga inspiration är naturen med främst stenar och kristaller som verktyg, som jag använder och omger mig av dagligen. Dessa underbara naturliga skapelser med en inneboende kraft, som stenar och kristaller kommunicerar så tydligt och märkbart. Vackra att bara vila ögat på men som också rent intuitivt förstås att de har en direkt välgörande inverkan både fysiskt, psykiskt och andligt.

Med noga utvalda och handplockade stenar, kristaller, textil och vackra detaljer i äkta silverhantverk skapar jag smycken och accessoarer med mening och djupare budskap, från design till färdig produkt. Jag använder också stenar och kristaller att dekorera och utforma stämningsfulla miljöer. Vackra kristallgrottor, ljuslyktor eller bara tumlade stenar kan göra underverk på rätt ställe. Jag utför Kristallterapi med fokus och medveten närvaro på aura, chakra och meridianer men framför allt på vår inneboende kraft för att läka.

Sabina Dal Monte, Grundare och Designer

Läs mer om stenar, kristaller och kristallterapi: www.annasabinadesign.com 

Ett hjärta som älskar är alltid ugnt!

Inspiration från natur, healing, meditation, yoga och mystik..