Naturen bär alltid andens färger. Titta djupt in i naturen, så förstår du allt bättre.” Albert Einstein

Saya living föds ur ett djup intresse av naturens inre skönhet, både till det synliga och osynliga. En förundran som öppnar dörrar, främst till den ”magiska kraft” som tycks genomsyra allt. Ett flöde som med andra namn nämns som livsenergi, prana, Ki m.m.( Den som verkar så självklar hos kristaller och ädla stenar, som gör dom så tilltalande och vackra). Bakom denna fantastiska förundran finns förstås en längtan. En salig längtan till den större meningen, där allt är ett med kärleken

……….

För Saya living är kristaller och ädla stenar underbara redskap att ”titta djupt och förstå bättre”, finna helhet och harmoni med oss själva och vår omgivning, bara vara, här och nu.. I allt från inredning, smycken, meditation och kristallterapi..

Saya living älskar förstås kristaller och ädla stenar. Naturliga och färggranna underverk som använts i urminnes tider för balans och harmoni. Kristaller och ädla stenar från moder jord som berättar på sitt sätt en historia, alla unika i känsla, färg och form. Vackra att bara vila ögat på men som också intuitivt förstås att de är skapta med en inneboende kraft och förmedlar välgörande vibrationer i resonans med vårt inre.

……..

Namnet Saya

Saya betyder på japanska ”odraget svärd”. Det finns ett ordspråk från samurajepoken: ” det bästa svärdet är det som stannar i skidan, det som aldrig dras”. Slutmålet är frihet från våld ~ balans och harmoni.

.