Stenar och kristaller, naturliga skapelser som du och jag. Skapta med en inneboende kraft. Öppna ditt hjärta och låt stenar och kristaller möta och ge liv till den sanna intentionen. Känn in och lyssna till svaren som du redan har inom dig. Vilka stenar och kristaller tilltalar dig?

Naturliga stenar, kristaller och hantverk med budskap och djupare mening. Inspiration från natur, healing, meditation, yoga och själva livet..

Bär dina stenar som smycken! Saya smycken är handgjorda med halvädelstenar och äkta silver. Välj dina favoriter som kompletterar din stil och som förgyller dig med goda vibrationer genom varje dag. Stenar och stil är också ett sätt att tala om vem du är och vart du är på väg… För en djupare upplevelse av stenar och kristallers helande energier är kristallterapi ett alternativ.

Andra tacksamma sätt att använd stenar och kristaller är i ditt hem. Vackra i sin färg och form att inreda med och som samtidigt sprider sköna energier. Ljuslyktor, kristallgrottor och trumlade stenar kan göra underverk! Meditera med dina stenar och kristaller, låt livsenergin flöda genom dig. Känn att du är ett med helheten och förstå att du är en del av universums kraft – i tro, hopp och kärlek!

Se nedan närmare på Saya smycken och läs mer om stenar, kristallers egenskaper och budskap i varje kreation!

Vill du veta mer om Saya smycken; tillverkning, material och vård, läs här.